Tuotemerkit


Abbey Dawn

Abbey Dawn

What The Hell! – Avril Lavignen vaate- ja kenkämerkki rantautui Eurooppaan 2012
Punkahtavalla rokkiasenteella värikkäitä tyttöjen vaatteita, bikineitä, laukkuja ja kenkiä. Nopeassa nousussa USA:ssa, Kanadassa ja Japanissa. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Addict

Addict

Southamptonissa vuonna 1996 perustettu Addict on yksi Britannian klassisimmista streetwear brändeistä. Addict panostaa vaatteissaan ennen kaikkea laatuun, näyttävyyden ohella. Addict Clothing tekee paljon yhteisyötä muiden brändien ja eri alojen artistien kanssa, joten mallistot pysyvät aina raikkaina ja monipuolisina.

Erityisesti takeissa Addict panostaa laatuun. Näillä takeilla pärjää Suomen kovimmissakin pakkasissa jäädyttämättä itseään.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Adidas

Adidas

Kolmesta raidasta tunnettu ADIDAS on ehdottomasti yksi maailman suurimmista urheilu- ja vapaa-ajan kenkä ja vaate valmistajista. Adi Daslerin Saksassa vuonna 1949 perustama merkki on pysynyt yli kuusikymmentä vuotta vaatealan kärjessä. Adidas originals on tuotemerkin retro-mallisto, johon kuuluu uudistettuja versioita klassikko malleista. Klassikoiden aatelia. Meiltä löydät tuotteet Adidakselta aina klassikkomalleista limited edition lenkkareihin.Selaa tuotemerkin tuotteita »Billabong

Billabong

Gordon ja Rena Merchant perustivat Billabongin 1973. Nimi tulee surffauksesta ja yritys sponsoroikin surffaajia ympäri maailman.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Blockfest

Blockfest


Vuoden suosituin kesäfestivaalit BLOCKFEST järjestetään Tampereen Ratinanniemessä 19.-20.8.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Bronx Clothing

Bronx Clothing

Bronx Clothing on saanut vaikutteensa New Yorkin kaduilta. Hip hop, sport ja worker -vaatteet ovat korkealaatuisia, mutta silti edullisia. BC mallistoista löytyy isoja farkkuja aina tuumakokoon 42 asti ja reilulla mitoituksella paitoja kokoon XXL asti.


Selaa tuotemerkin tuotteita »


Carhartt

CarharttCarhartt on klassinen tuotemerkki streetvaatteissa ja myös työvaatteissa.  Valikoimistamme löytyvät Carhartt WIP parkatakit ja klassikko farkkumallit, kuten klondyke pant, Carhartt Vicious pant ym. Carhartt reput ja lompakot, sekä aina ajankohtaisia uusia paitoja ja Carhartt collabo -tuotteita. Carhartt on todella klassikkojen aatelia. Meiltä löydät laajan valikoiman Carhartt farkkuja, reisitaskuhousuja, t-paitoja, huppareita, takkeja ja collegepaitoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casio

Casio

Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalisten kellojen valmistaja. G-shock mallistot ovat näyttäviä ja erittäin kestäviä.G-Shock on syntynyt ajatuksesta luoda kello, joka ei mene rikki. G-Shockin kehitystä on ohjannut Triple 10 -ohjelma: 10 metrin vapaapudotus, 10 barin vedenkestävyys sekä kymmenen vuoden pariston kestävyys. G-shock tekee myös paljon yhteistyötä eri brändien kanssa julkaisten limited edition malleja. Meiltä löydät myös Casion Retro mallistot.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Crooks&Castles

Crooks&Castles

Crooks and Castlesilta löydät tyylikkäitä printtipaitoja. Huppareita, collegepaitoja ja t-paitoja, joiden juuret ovat syvällä katukulttuurissa.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

DC-Shoes

DC-Shoes

Ken Blockin ja Damon Wayn vuonna 1994 perustaman merkin juuret ovat syvällä skeittauksessa ja lumilautailussa. Dc Shoesin kengät ovatkin skeittikenkien ehdotonta aatelia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Defend Paris

Defend ParisDEFEND PARIS tuotemerkki perustettiin vuonna 2013 puolustamaan ihmisarvoja ja elämää kokonaisuudessaan. Alusta alkaen Defend Paris on päättänyt kyseenalaistaa väkivallan käyttämällä voimakkaita kuvia ja symboleita paidoissaan. Rynnäkkökiväärin kuva logossa merkitsee väkivallasta luopumista. Sota ei ole vastaus, rauhanomainen rinnakkaiselo on meidän pelastuksemme.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dickies

Dickies

Vuodesta 1922 Dickies on valmistanut kestävimmät työhön ja vapaa-aikaan sopivat vaatteet. Kestävien ja ainutlaatuisten materiaalien lisäksi Dickiesin vaatteilla on ajaton tyyli. Ne sopivat niin töihin kuin hip hop -keikalle, kuin skeittiparkkiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Direction Haircolors

Super suositut La Riche Directions hiusvärit ovat hellävaraisia ja eivätkä ne sisällä vetyperoksidia.Hiusvärejä EI ole testattu eläimillä.Väri pysyy hiuksissa erittäin hyvin, keskimäärin n. kuukauden ajan, useampi värjäyskerta parantaa värin sävyä ja kestoa. Voit myös sekoittaa useamman värin keskenään saadaksesi itsellesi täysin uniikin sävyn.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Emerica

Emerica

Vuonna 1996 perustetun Emerican tärkein tavoite on aina ollu valmistaa markkinoiden laadukkaimmat Skeittikengät. Ei liene ihme, että Emerica on vuodesta toiseen pysynyt skeittaajien kestosuosikkina.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


FILA

FILAFila on yksi maailman tunnetuimmista urheilu- ja lifestylevaatteiden valmistajista, jonka juuret ovat Italian alpeilla. 1970 luvulla maailmanlaajuisen läpimurtonsa tehneen Filan mallistoissa yhdistyvät klassinen tyylikkyys yhdistettynä trendikkäimpiin printtipaitoihin. Filan uusimmat retromallistot ovat erittäin suosittuja katumuodissa juuri tällä hetkellä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

FlexFit

FlexFit

Yupoong / Flexfit valmistaa lippiksiä muun muassa seuraaville merkeille: Nike, Reebok, Adidas, Mitchell & Ness, Starter, Puma, The Hundreds, Obey, Stussy, Hall of Fame, Vans, Brixton, Quicksilver, Hurley, Volcom, RVCA, DC Shoes, Fox, Underfeated, Kangol, The North Face, Huf Billabong, Oakley, Columbia, Burton, Mercedes Benz, Ping jne. FlexFitin lippikset ovat erittäin korkealaatuisia ja mitoituksiltaa erittäin hyvin päähän istuvia. Snapbackeista, fittedeihin ja dadcappeihin. Löydät Flexfitiltä varmasti itsellesi sopivan mallin.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fox

Fox

Fox on ehkä yksi maailman tunnetuimmista motocross brändeistä, mutta sillä on juuret myös vahvasti streetfashion puolella. Huppareita ja t-paitoja näyttävillä printeillä kuin myös ajatottomia kauluspaitoja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Hype

Hype

Englantilainen vaatemerkki Hype käyttää vaatteissaan näyttäviä printtejä, jolla erotut joukosta. Paljon persoonallisia reppuja, t-paitoja, huppareita niin miehille kuin naisillekin. Just hype
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Iron Fist

Iron Fist

Iron Fist syntyi, kun ystävykset Mike van Senus and Travis Anderson halusivat tehdä sellaisia vaatteita, joita ei saanut muualta. Iron Fistin vaatteista näkyi, että tekijät tunsivat kaupunkikulttuuria, skeittausta, taidetta ja musiikkia. Aluksi vaatteita myytiin Travisin auton takakontista ilman markkinointistrategioita tai suurta budjettia.
Iron Fist ei suostu ahtautumaan vain yhteen genreen, vaan sen vahvuutena on monipuolisuus ja innovatiivinen asenne. Iron Fist yhdistää tuotteissaan laatua ja maailman parhaiden katutaiteilijoiden taidetta. Iron Fist on niille, jotka luovat oman tyylin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Karl Kani

 Kaksikymmentä vuotta sitten eräs Carl perusti ystävänsä kanssa vaateliikkeen Los Angelesiin. Carlia vaivasi vuosia kysymys: pystynkö siihen? Can I do It? Pystynkö rakentamaan muoti-imperiumin? Tuleeko minusta katujen Ralph Lauren? Vastausta ei heti löytynyt, mutta kysymyksestä syntyi vaatemerkki Kani. Nimi on muunnelma kysymyksestä “can I?”.

Carl pystyi, sillä kaksikymmentä vuotta myöhemmin Karl Kani kuuluu maailman suurimpiin katumuotibrändeihin. Karl Kani on nimetty muun muassa vuoden yritykseksi (Black enterprice magazine) ja yrityksen perustaja on listattu viidenkymmenen tärkeimmän muotivaikuttajan joukkoon (Sportswear international). Muotimaailmassa Karl Kani tunnetaan nimellä katumuodin kummisetä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Karl Kani Ladies

 Kani ladies on Karl Kanin naistenmuotimerkki. Ensimmäinen kokoelma julkaistiin Euroopassa vuonna 2001. Vuosikymmenen kuluessa Kani ladies on kehittynyt itsenäiseksi nuorten naisten katumuotimerkiksi.

Kani ladies yhdistelee urheilullisuutta ja bilemeininkiä. Valikoimissa on muun muassa rohkeita bikineitä ja glamourilla maustettuja perusvaatteita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

LRG

LRG

 LRG on vaatemerkki, joka edistää itsenäistä underground-kulttuuria. LRG tukee niitä, jotka yrittävät elättää itsensä intohimollaan. LRG:ssä ei ole kyse vain vaatteista tai konseptista, vaan elämäntavasta.

Jonas Bevacqua and Robert Wright perustivat LRG:n vuonna 1999. LRG pyrkii ylittämään odotukset omaperäisyydellään. Merkin tunnuspiirteitä ovat nerokas graafinen suunnittelu ja mietityt yksityiskohdat. LRG:n farkuissa käytetään uusimpia käsittelyjä ja pesuja. LRG on niille, jotka tietävät, mitä haluavat, eivätkä pelkää ilmaista itseään. LRG on valinta erottua joukosta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »Majestic Athletic

Majestic Athletic

 Jos baseballissa tapahtuu jotakin, se tapahtuu Majesticin asussa. Majestic valmistaa Major League Baseball -sarjan viralliset peliasut. Niin kuin pelaajatkin, Majestic on joutunut ansaitsemaan paikkansa sarjassa.
Majesticin tarina alkoi 1950-luvulla, kun Mary Capobianco päätti avata oman ompelutehtaansa. Vaateteollisuudessa työskennellyt Capobianco oivalsi, että hän voi tehdä yhtä rankkaa työtä myös itselleen ja saada palkkioksi paljon enemmän. Yrittäjä alkoi valmistaa naistenvaatteita.
Nykyinen Majestic Athletic sai alkunsa 1970-luvulla, kun Capobiancon poika Faust Capobianco jatkoi äitinsä jalanjäljissä. Varsinaisen läpimurron aika koitti vuonna 1982, kun Majestic esitteli ensimmäisen Major League Baseball -paitansa. Muutaman vuoden päästä Majestic teki MLB:n kanssa sopimuksen myös fanivaatteiden valmistuksesta. Vuonna 2008 Majestic Athletic toi markkinoille ensimmäisen brändikokoelmansa. Kokoelmaan kuuluu särmikkäitä muotivaatteita, jotka kantavat Majestic Athlecin tunnettua logoa.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Mecca

Mecca

 Urheiluvaatevisionääri Mike Alesko perusti Mecca USA -vaatemerkin vuonna 1994. Aluksi Mecca valmisti urheiluvaatteita, mutta tuotevalikoima on laajentunut ajan kuluessa. Nykyisin Meccan kokoelmiin kuuluu muun muassa farkkuja, huppareita ja t-paitoja. Mecca on tunnettu erityisesti farkuistaan. Farkkujen tunnuspiirteitä ovat omaperäiset taskut ja erilaisten ompeleiden ja kangassovellusten käyttö.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Mister Tee by Urban Classics

Mister Tee by Urban Classics

MISTER TEE is a Streetwear Label that focuses on creating apparel with the latest visual trends at a unique quality – price
ratio. Edgy products delight the MISTER TEE fan base regularly. With contemporary cuts and prints fashion for every day
is made. Like many labels MISTER TEE started small and had its focus on T-Shirts but with the first success it became very
clear that different styles were needed. Due to this demand, Hoodies, Crewnecks, Tanks, Caps and Bags were added to the
assortment. For boys and girls alike. Prints like 99 Problems enjoy cult status and have been worn by many international
and national artists. We are eager to see which print will be the next to win the hearts of our fans.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pelle Pelle

Pelle Pelle

Marc Buchanan is the founder and designer of Pelle Pelle. From it's inception in Detroit in 1978, Pelle Pelle centered around incredibly detailed borderline outrageous leathers, combining unconventional colours and over-the-top accents. ”Every jacket is like a piece of art”, explains Buchanan. “Our stuff is not for the faint of heart.”

Buchanans unique leather creations quickly earned the affection of the young style conscious urban customer, a yet undiscovered market for much of the mainstream apparel industry. ”The urban customer provided a lot of excitement in the marketplace”, says Buchanan.

“Pelle Pelle and other young urban brands”, he continues, ”addressed a marketplace that had never been addressed before.” In fact the leathers became so well recognized that, in the early 90's, Buchanan expanded the label into sportswear becoming one of the 21st centurys leading young men's lifestyle brands.

In 2002, Too Shy became the official Pelle Pelle distributor for the whole of scandinavia, including Denmark, Sweden, Norway and Finland, back then with the brand being handled by a German licensee.

10 Years later, in 2012, Too Shy themselves took over the european license for Pelle Pelle, designing and producing the collection the “Copenhagen” way. Now, 3 years later, Pelle Pelle is again being sold in more than a dozen European countries and continues to grow and increase it's network steadily.

Today Pelle Pelle designs a big collection, containing everything from sublime denims and woven pants to knitwear, from intricate outerwear to headwear and accessories, providing a wide range of up-to-date styles catering to customers, new and old.

The brand still aims to make high quality goods for urban-minded, fashion conscious men, with all efforts and focus on providing outstanding design as well as distinguished quality.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Tubelaces

TubelacesFinest Sneaker Tuning ... Legendaariset kengännauhat luomaan vaihtelua lempi kenkiisi ja täydentämään pukeutumistasi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »